Pysj og stasjonsvogn...

Hjelp! Ukene bare flyr...

Jeg som lenge har vært så frustrert i forhold til å bo her vi bor. Idag har jeg en VELDIG positiv ting å si om det å bo her. Utpå dagen idag så var jeg litt sliten av en grinete Mia og ble så fortvilet over at hun ikke ville sove. Jeg som skulle vaske og koke flasker og hadde mange maskiner med klær å vaske. Og hva gjorde jeg da? Jo, jeg la Mia i vogna, trillet ned til pappa og fikk litt hjelp! Jeg er veldig glad for å ha både pappa og storebror med familie like i nærheten.

På vei hjem fra jobb plukket Atle med seg Ina og Tonje i Lillestrøm. I går fikk jeg beskjed av Atle om å si til Ina at han kunne hente dem ved togstasjonen og like etter sier han at jeg må si til ina at han kommer i "pysj og stasjonsvogn"  Hmm, tenkte jeg, det var jo litt merkelig!

Og dere som kjenner meg godt vet jo også hvor lite jeg kan om bil. Sånn ca ingenting! Det jeg ikke skjønte var jo at han snakket om type bil, altså PEUGEOT STASJONSVOGN!

Vi var så heldig å få besøk. Det ble taco kos og masse oppmerksomhet på Mia. Det varmer mammahjertet mitt å se hvor mange som bryr seg om lillejenta mi!

 
Tusen takk for koselig besøk, håper dere kommer snart igjen!


Én kommentar

Ina

09.apr.2011 kl.18:36

hehehe..veldig morsomt ;) Tusen takk for i går, det var kjempe koselig som alltid <3 Vi må sees snart igjen! :D

Skriv en ny kommentar

hits