Hvor ble det av det fine været?

Jeg trodde våren hadde kommet og at vi skulle ha sol til langt uti oktober jeg nå! Sa noen optimist?

Idag stod vi opp til grått og trist regnevær og jeg tenkte at det ville være en perfekt dag for shopping. Så da var planene å prøve oss på en IKEA-tur igjen! Men jeg har fortsatt ikke løst gåten "hvordan få alt til å gå etter planen med en liten baby" ;) Så siden Mia sovnet på fanget mitt etter at jeg hadde gitt henne mat så falt valget på å skifte bleie og legge henne i vogna på terrassen. Så tar vi IKEA en annen dag.

Nå som Mia sover søtt så burde jeg vel rydde og vaske men en liten halvtime i godstolen alene ble for fristende!

Snart er Mia 4 mnd, hvor blir tiden av? Og hun viser oss stadig nye triks. Rullinga fra mage til rygg går fortsatt så det suser, men nå tror jeg hun er på god vei til å øve seg på å rulle andre veien også. Hender er det HELT store om dagen, de skal fikles med og smakes på hele tiden. Armer og bein har gått i hundreogtjue helt siden hun var nyfødt, men nå er det nye trikset å ligge med beina i været. Hihi. Søta mi!!Så nå er det slutt på de dagene det bare var å legge henne fra seg et sted, nå må man begynne å tenke og det kan bli tøft etter mange måneder i "ammetåka" ;)I går var vi på koselig Sverigetur med Raymond, Synnøve og Leonel. Vi fikk spist, skravlet og shoppet kjøtt og snus. Mia sover godt i bilen og syns det er spennende med lys, lyder og folk på sentret, så da passer det greit å dra alene med henne på sånne turer.

I Sverige så fant vi masse spennende babyglass med "4mnd" på, så vi kjøpte en hel haug! Vi jukset i går og tok en liten smaksprøve på en fruktmos, det er jo bare fem dager for tidlig. Både smaken og skjea var litt rar, men vi skal nok klare å vende oss til det etterhvert. Selv om helsesøster anbefalte grøt fra fire mnd så tror jeg at vi kommer til å vente litt. Jeg ser ikke helt behovet for det når hun ligger nederst på antall ml melk pr måltid. Men vi får se! Plutselig er behovet der og da er det jo greit å være litt vandt til skjea!

Ellers så vi jo på en fotballkamp i går kveld som vi ikke trenger å si noe mer om! Etter kampen viste Atle meg ting og tang som han hadde med fra jobben. Mest fordi jeg skal ha noen sy-på-merker som han skal bestille til meg til ting jeg strikker og hekler. Jeg måtte selvsagt prøve alt, da jeg hadde sitti med denne lua på en stund så sier han plutselig "ta av deg lua hvis ikke så orker jeg ikke snakke med deg!"

Kan du skjønne hvorfor?

HAHAHA! ÆÆÆÆÆÆSJ!

Godt han dytta den ned i sekken og tok den med på jobb igjen...

5 kommentarer

MoldeLinn

05.apr.2011 kl.12:56

Yvonniiiiiii! Huff og huff :O Du fikk helt sikkert trønderlus ;)

Bent Fagerli

05.apr.2011 kl.16:20

Huff, ja ufyselig vær. Du kjenner faren din og han har værboka si på bordet og kan fortelle deg om hvordan det kan bli i dagene fremover. Ikke det, 7.april ifjor startet Raymond med badet deres.

Ja hu Mia er jo blitt så flink med akrobatikken sin. Husk at hennes tippoldefar Hans Knudsen var klovn og artist på Cirkus rundt 1920.

Det med grøt og mat er jo bare litt ca da Yvonne. Ikke vær så bokstavelig som han Bæsfar.

05.apr.2011 kl.17:39

"Skytte " jente ... blir full fart da :o)) fremover ...

Silje

06.apr.2011 kl.17:50

Nå har det blitt bedre vær, å vi kan finne frem våren igjen :) Men sånne stunt som du har funnet på her kan vi ikke ha noe a. Linn har rett! Du kan få trønderlus!!!

Yvonne

06.apr.2011 kl.18:07

Bare jeg ikke får bart så er det greit ;)

Skriv en ny kommentar

hits