bestemorruter..

Etter inspirasjon fra bloggen www.frumaela.com så har jeg begynt å hekle bestemorruter. Jeg har lenge hatt lyst til å lære det og skjønte at tiden var inne når jeg kom over denne superfine få-det-inn-med-teskje-oppskriften.Min første bestemorrute *stolt*

Et lite stykke på vei, blir vel et teppe til Miamor.

Anbefaler virkelig den bloggen, den er så koselig og inspirerende.

Har fortsatt ikke noe problem med kuttet av kaker, snacks og godt, faktisk så er jeg litt overrasket over hvor lett det går. Kanskje fordi jeg var så innstilt på det og at jeg ikke gapte over for mye på en gang. Dessuten så må jeg jo holde meg i skinnet når jeg må oppdatere her hvordan det går! Jeg skal love dere at jeg har takket nei til mange fristelser i uka som gikk med restaurant besøk, fire turer på cafe, to turer på besøk og Atle som gikk på Rema 1000 i går og sa "vi skal ikke kjøpe en liten sjokolade da?" ;) Akkurat nå så gleder jeg meg til å spise resten av den nydelige kaka fra navnefesten på 17. mai, så kan jeg starte på'n igjen på 50 nye dager!

Nå er det natta for meg som virkelig har blitt morgenfugl...

 

3 kommentarer

Kjernefamilien :)

03.apr.2011 kl.23:20

sånne tepper er så koselig! :) Så flink du er!

Unni

04.apr.2011 kl.16:40

Så fint det blir! Heklet et slikt teppe for "20" år siden. Startet med at jeg skulle ha til dobbeltseng, men endte opp med ett til enkeltseng. Det ble veldig kjedelig å sette rutene sammen! Fine farger du har valgt!

mammaogmia

05.apr.2011 kl.12:29

Unni: Hehe. Derfor er planen min å sette de sammen litt etterhvert. Og jeg fester trådene med en gang jeg er ferdig med en rute. For det syns jeg er kjedelig!

Skriv en ny kommentar

hits