Timmy-tid har masse fine farger...

Det er ofte jeg lurer på ting ang Mia, bare småting om hva som er "riktig" eller hvordan andre gjør. Da googler jeg i håp om å finne en dr.online side eller kanskje en klikk.no artikkel. Men alt for ofte er det treff fra diskusjonsforum som kommer opp og det hender jeg titter innom. Og da takker jeg høyere makter for at jeg har gode venner jeg kan rådføre meg med i steden for å spørre "gud og hver mann" inne på et debattforum. For hjelpe meg så mange bedrevitere det er der ute.

Feks så fant Mia ut at TV er kjempe moro her om dagen. Jeg la henne fra meg på matta foran tv'n som stod på for å løpe på do. Og da jeg kom tilbake lå hun oppslukt i NRK super mens armer og ben gikk i hundre. Hun storkoste seg så jeg tenkte at jeg kunne la henne ligge litt. (og som Atle sier, hun trenger litt pause fra mamma også. hihi) Jeg ble litt usikker på hvordan det er med så små barn og TV-titting så jeg tenkte at jeg kunne søke det opp. Og jeg skal love dere at på de siden jeg kom inn på fikk mødrene som lot småbabyene "se" på tv gjennomgå!

TV kommer til å være en del av resten av livet hennes, så om hun får se en episode av timmy-tid så jeg kan ta ut og inn av oppvaskmaskinen så tror jeg ikke hun får varige men. Så legger jeg henne så hun er nødt til å ligge på den siden som ikke er favorittsiden, så kanskje det hjelper på det skjeve hodet også!En stor hyllest til debattforumsmammaer der ute som ofrer all sin våkene tid på å underholde barna sine, leke og aktivisere dem og kos døgnet rundt. Her i huset er det både oppvask, klesvask, laging av middag, spising, dusjing og doturer selv om vi har blitt foreldre. Så vi setter stor pris på at Mia kan skravle med fine farger og høye lyder på tv'n innimellom ;)

Ellers så holder mor seg i skinnet om dagen, til tross for daglige cafebesøk og en tur på restaurant med fristende desserter. Bare 47 dager igjen nå ;) Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg velger å kutte ut nøtter fordi det er sunt fett i det. Svaret er rett og slett at en porsjon nøtter er faktisk veldig få nøtter og derfor kan jeg like så godt kutte det ut. Og hvor går grensen for nøttene? Peanutter med skall? Chilinøtter? Brente mandler? Nei, det er ikke noe offer for meg, det hadde sikker bare blitt en kjip erstatning for det kakestykket som fristet uansett! En annen nevnte popcorn og det hadde nok ikke gjort noe skade om jeg spiste litt popcorn. Men dette prosjektet går ut på test av viljestyrke og selvkontroll og akkurat denne gangen så er det "all og nothing"

Nå skal vi gjøre oss klare til å dra ut en tur mens vaskedama skal shine huset :)

Ha en god torsdag!


3 kommentarer

Fru Stine

31.mar.2011 kl.10:42

Huff, kan jo få dårlig samvittighet for mindre av å lese slike forum. Nei la nå heller barnet finne det underholdende og stimulerende å se litt på timmy tid slik at en får laget middag og satt på en vaskemaskin. Er liksom litt fy fy det å la barnet like tv. Nei jeg er helt enig med deg.

ida

31.mar.2011 kl.11:38

Hei!

Jeg kan fortelle deg det at her i huset står TV'en på hele dagen!

Enten er det musikk som vi danser til, eller så er det bakgrunnsunderholdning til mamsen, eller barnetv til skatten. Dersom hun er vanskelig å få i grøt på kvelden setter vi på Drømmehagen, og maten går ned og Anna legger seg fornøyd 10 min etter;)

Hun elsker forsåvidt også å se fotballkamper.. Masse fine farger og bevegelser;)

La Mia få "se" litt TV du, gjør ikke noe det;)

Klem til dere;)

Bent Fagerli

31.mar.2011 kl.13:17

Ta det med ro YVonne. Du gjør alt riktig med Mia. Klart hun må se på TV. Som Ida sier, farger. Hver helg blir det gul og svart på skjermen og da er hu igang allerede.

2-1 over Brann.

Skriv en ny kommentar

hits