Ditt og datt...

Nå sover Mia på fanget, så da benytter jeg tiden til å blogge litt. Det stod mellom blogging eller å se opptak av top modell, så da valgte jeg dere ;)

I gård startet vi opp med godtestopp frem til 17. mai. Det blir spennende å se hvordan det går og resultatet av det. 49 dager igjen!

Det er så rart å tenke på at Mia er et lite menneske, med tanker(?), følelser, temperament osv. Hun hyler når hun er trøtt, smilet går rundt når hun bader, hun skravler i ett sett, spreller med armer og bein når noe er gøy, snur seg fra mage til rygg, holder hodet høyt og lenge, fikler med hendene sine og ler når hun ser mamma&pappa. Jeg er så spent på hvordan hun blir! Også er jeg så spent på hvordan stemmen hennes vil bli, lav og behalgelig som pappa sin eller høy og skjærende som mamma sin? Hihi. Jeg føler meg så heldig som har lille Mia'n min!Er ikke teppet fint?(gave fra Silje og Linn med familie)

Mia fikk så utrolig masse fine gaver til navnefesten sin, men de har jeg ikke fått tatt noen bilder av ennå. Men kjøkkenet som hun fikk av bestefar og bestemor Mette har vi bilde av. Jeg syns det var så fint at jeg nesten ble litt misunnelig. ;) Lurer på om man kan få sånn i voksen-størrelse? Det hadde nok Atle satt stor pris på!
Nå skal jeg se om jeg finner noen som vil finne på noe med oss idag.

Ha en SUPER tirsdag <3


2 kommentarer

Bent Fagerli

29.mar.2011 kl.10:09

Så fint at Mia ble glad for Kjøkkenet.Vi gleder oss til dagen hun skal bake som sin mor.

Ja du (dere) er heldig som har denne godjenta. Hver gang jeg prater med henne så smiler hun. Usikker på om det er meg eller mageknip. Jeg er virkelig stolt av deg Yvonne, hvordan du (dere) legger til rette alt for Mia. De som ikke har sett rommet hennes har gått glipp av noe. Om du skulle kjede deg idag, så er det ledig hagestol i solkroken min, med Tyrolerkrem.

Fru Stine

29.mar.2011 kl.10:10

kunne tenkt meg et sånn rosa kjøleskap ja:-D

Skriv en ny kommentar

hits