Navnefest for Mia

Nå ligger vi rett ut i hver vår stol etter en helt perfekt dag! Tusen takk til våre fantastiske gjester som delte dagen med oss.

I går pyntet vi, dekket bord, bakte og lagde mat. Jeg fikk masse hjelp fra mamma! Og vi ble veldig fornøyd med resultatet.

Sermonien var på Skedsmo samfunnshus i regi av humanetisk forbund. Den var høytidlig og fin og ikke så alt for lang ;) Med taler, allsang og utdeling av navnetavler.

Etter sermonien hadde vi selskap hjemme hos oss med middag og kaker. Kaken ble bestilt fra denne siden www.kakebiten.com den var virkelig helt nydelig både i utseende og smak. Anbefales!


Vi er så taknemlige for at Mia'n vår har så mange fantastiske mennesker i livet sitt!4 kommentarer

Silje

27.mar.2011 kl.23:09

Det ser ut til at dere har hatt en fantastisk dag. Gleder meg til å høre mere om den.

Bent Fagerli

28.mar.2011 kl.09:31

Gratulerer nok en gang og takk for kjempekoselig selskap.

Unni

28.mar.2011 kl.15:03

Høytidelig seremoni - farmor felte noen tårer! Mia var finpyntet og gråt ikke! Deilig mat og koselig selskap etterpå. En dag vi vil minnes.

-nille (ved Astrid)

28.mar.2011 kl.18:13

Gratulerer med en nydelig navnefest for den vakre jenta deres! Veldig gøy at pynt og stæsj fra oss kunne være med på å pynte opp bord og hjem på den store dagen - og om du ønsker det, så er det klart at dette bidraget kan få være med i konkurransen vår selv om du skrev det før du leste om konkurransen. Eneste du trenger å gjøre, er å legge til en setning i innlegget om at du melder på dette innlegget på vår konkurranse, linke til vår blogg - og så er du med :)

Uansett, veldig fin blogg du har - legger oss til som følger, jeg!

Skriv en ny kommentar

hits