Jeg er 28 år, trenger jeg lørdagsgodt?

Svaret er NEI! Hehe.

Det har blitt en uting at det å kose seg forbindes med ting man putter i munnen og som inneholder mange kalorier. Til mandag starter en liten godis-utfordring og fler av de jeg spurte om ville være med svarte nei fordi de må kose seg. Så nå skal jeg lære meg å kose meg uten at kosen inneholder mange kalorier. Lørdagsgodt er for de som ser på barne-TV ;)

På kafe er det brownies med is, på babysang er det vafler, på babykino er det popcorn, hos pappa er det potetgull, mamma har lakris, på tupperwareparty er det kaker, vi har flere varianter av kjeks i skuffen. Og oppå alt dette kommer bursdager, høytider og lørdagsgodt som ofte kan settes på bordet både fredag og søndag.

Så nå er jeg klar for en selvvalgt "timeout" Tipset fikk jeg fra en blogg som jeg har fulgt litt(http://slankerinna.blogg.no) På den bloggen var det hun hadde gjort 100 dager uten kaker, godis, potetgull osv, men jeg starter med 50 dager. Det bør hvem som helst klare. Både for å få litt drahjelp til å bli kvitt magen etter fødselen(den burde jo ha vært borte allerede) og for å bevise overfor meg selv at det kan være kos uten Kims ;)Jeg skal kose meg med en kopp te, et blad, en god bok, kanskje bestille en masasjetime?Jeg var på fotpleie i går, snakk om å kose seg ;) Og jeg fikk ikke i meg en eneste kalori!

Har heldigvis fått med meg noen som ofrer litt kalori-kos for å hjelpe meg med å bli kvitt gravidmagen! Takk til dere så lenge. Nå har jeg sagt det høyt og nå vet dere om det alle sammen :p

VIL DU VÆRE MED SÅ HENG PÅ! (jeg sender deg gjerne skjema)

4 kommentarer

Bent Fagerli

25.mar.2011 kl.20:30

Så bra Yvonne. Detta fikser du og alt på lista di er bare tull å putte i seg. Vi snakkes om 50 dager.

slankerinna

26.mar.2011 kl.00:25

Hyggelig:)

Jeg hiver meg på en slik igjen jeg også.Men har funnet ut at jeg vil starte opp 1 april.

Og det blir da chips,sjokolade og smågodt hovedsakelig jeg vil kutte.Lykke til:),ingen har godt av så mye søtt,og det er jo masse annet en kan kose seg med som ikke er mat,akkurat som du skriver:)

Ønskemor

26.mar.2011 kl.06:35

Så bra... jeg trur jeg skal fokusere på å komme meg i litt bedre form før ev. graviditet jeg. Men du... jeg trudde ikke det var så mye kalorier i popcorn? Det skal vistnok være Madonna sin slankemat :-) Men jeg er INGEN slankeekspert altså

Torill Skorpen

26.mar.2011 kl.17:35

Hei. Jeg har sendt deg en Bloggaward. Se bloggen min! =D

Skriv en ny kommentar

hits