Hjeeelp! Det spøker hos oss...

Hehe. Jeg får jo HELT hetta når jeg får sånne rare ting for meg!

Når vi legger Mia så slår vi av alle lysene i 2.etg sånn at det er helt mørkt. Og i går gjorde vi som vi gjør hver kveld! Etter at vi har lagt henne så pleier vi å sitte til hun sovner så vi slipper å løpe opp og ned hundre ganger for å putte inn smokken. I går mens jeg satt der så måtte jeg bare en liten tur på do og lot dodøra stå oppe tilfelle hun skulle rope. Og mens jeg sitter på do så hører jeg *KLIKK*-lyden som man hører når man trykker på en lysbryter, og så blir lyset på rommet til MIa slått på. *GRØSS OG GRU* Jeg er ikke akkurat en mor å ha med seg i krigen, for jeg ble jo stående urølig på baderomsgulvet mens jeg ropte ned etter Atle!Nå kom jeg på en annen historie også:

For mange år siden hadde jeg feiret barnebursdag hjemme hos mamma. Vi står i gangen og sender hjem de siste gjestene. En av gjestene hadde glemt igjen noe inne i leiligheten som jeg skulle løpe inn og hente. Idet jeg snur meg rundt for å gå inn i stua så står det en dame i døråpningen inn til mamma sitt soverom og jeg spør "Hvem er du?"

Da snur mamma seg til meg og sier "Hvem snakker du med?" Og vips så var dama borte.

Jeg forklarte godt hvordan dama så ut. Mange år etter så forteller mamma meg at hun gikk og snakket med nabodamene etter dette. Og hun som bodde i huset vårt i gamledager så akkurat slik ut som hun jeg "så" i døråpningen.

Noen år senere er jeg med pappa på en strand i utlandet og sier plutselig til pappa "Er det ingen som skal hjelpe han på flåta der ute da?" Men det var visst også noe som bare mine øyne så!

Hvis du skal foreslå at jeg oppsøker optiker, så har jeg briller allerede altså ;)

8 kommentarer

Emily-easitron

21.mar.2011 kl.20:13

Hehe bare syner Yvonne;-)

Savner deg utrolig mye<3

Hilsen Emily :)

Bent Fagerli

21.mar.2011 kl.21:44

Nå var vi hos dere og så på LSK kampen og opplevde den siyuasjonen med lyset.

Du er jo ikke akkurat typen som lager skremsler. Det har vel alltid vært noe med deg og overnaturlig. Du husker hvor mange ganger du og jeg har tenkt samme tingen på nøyaktig samme tid.

annettesfoto

22.mar.2011 kl.00:32

Jeg tror på at det er mer der ute enn vi kan forklare, og det med den lysbryteren er ganske rart. Du kan jo kontakte en klarsynt å se om hun/han kan finne noe i huset og da evt ta en husrensk :-)

Ann

22.mar.2011 kl.08:01

Ja, er jo merklig, når jeg var liten opplevde jeg såkalte "vardøger" flere ganger, og både pappa og svigerfar har opplevd overnaturlig hendelser så det er nok mere mellom himmel og jord enn man vet....

Mie-Mamma til lille Lovise på 9 dager <3

22.mar.2011 kl.17:58

Så skummelt da!

Mia har vell ikke tilfeldig vis lert seg og reise seg etter ting da? Og er lysbryteren slik at hun kan nå den i så fall?

Jeg ville blitt livredd om det var meg altså! Nesten som at man ikke tør og ha barnet på eget rom da pga det! Huff.. Va sa Alte om det da?

Håper du ikke ble så alt for skremt,og så får du kontakte en Klarsynt om nødvendig :)

Synnøve

22.mar.2011 kl.18:06

Dette LIKER jeg vettu, he he!! Neida, ikke gøy om du blir skremt da..

Har vært redd i flere netter nå, men i kveld kommer Gubben hjem, så nå er jeg tøff :-)

InspoByMarianne

22.mar.2011 kl.21:40

Tusen takk for en fin kommentar på bloggen min : )

Søte bilder du la ut foresten : )

InspoByMarianne

22.mar.2011 kl.21:42

Kjæresten min er foresten på folkehøyskole i Førde, sogn og fjordane, når han ikke er med meg, er så utrolig tomt her, så jeg sjønner hva du mener med at du følte deg ensom! Det er ikke noe kjekt!

Skriv en ny kommentar

hits