Babysvømming

Torsdag er babysvømming dagen vår.

Den overbeskyttende pyse-mammaen Yvonne trippet ut i bassenget med Mia på armen og skvatt nesten i været da instruktøen sier "Hurra, idag skal barna dykke under!" Stakkars lille babyen min! "Men de kommer jo fra vann" sier dama. Hmm... sant nok!

1-2-3 *blås* Mia trekker pusten og vi dykker henne under som om hun aldri hadde gjort noe annet. Spretter opp med kliss vått ansikt og smiiiiiler til mammaen og pappaen sin. *TULLE MAMMA*

Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at jeg skulle bli så skrullete!

Mia elsker å være i vannet og det er godt å se. Sliten blir hun også og vi kommer oss så vidt til bilen før hun sovner.

På formiddagen kom Leonel og Raymond en tur. Leonel skulle leke, spise og sove og Raymond skulle løpe litt på mølla. Leonel er så rørende opptatt av Mia'n min. Det varmer godt i både mammahjertet og tantehjertet mitt. Han koser og koser med henne og blir helt forvirra når han ikke ser henne ;) hihi. Søtnosen sin det! nå er det jo ikke lenge til han blir storebror heller, så det er godt han får øvd seg litt med Mia så lenge.

Imorgen er det fredag igjen og i helgen er det seriestart i fotball! Personlig syns jeg det er aaalt for tidlig og tar nok de første serierundene i sofaen foran tv'n. Så får vi komme oss på stadion når det er varmt i lufta. Vi må jo ta med oss Mia på Åråsen i løpet av sommeren også. Må tidlig krøkes!Én kommentar

Bent Fagerli

18.mar.2011 kl.10:03

Så flink du er Mia. Veldig stolt av deg. Kjempefint at du trives i vannet. Da har mamma og pappa også et fint triks om du ikke vil sove, Putte deg i vannet. Hehe.

Det er så godt å se hvor god Leonel er med mia.

Hilsen Bestefar.

Skriv en ny kommentar

hits