Nå er det virkelig vår!

Det er så deilig når det smelter over alt! Sola skinner, så nå mangler vi bare varmen!

Idag dro Mia og jeg innom pappa på veien til Lillestrøm. Der var Synnøve, Leonel og Raymond også. Det er så lunt og fint å sitte ute hos pappa. Iforhold til her hos oss hvor det blåser hele tiden. Det er ikke noe særlig for en frysepinn som meg å bo på denne forblåste toppen. I hele fjor så satt jeg ute totalt tre ganger. Ja, du leste riktig! TRE ganger!

Mia fikk en fin gave av tante og onkel, skal vise det til dere når hun har det på seg.

Så tok vi turen til kinoen igjen for å møte Kathrine og gå på babykino. Idag var det Änglagård 3, en film som passet bra som babykino fordi man ikke trengte å tenke noe særlig. En god underholdning.


På ettermiddagen skulle Mia dra hjem sammen med mormor så mamma kunne shoppe litt og møte Linn og Stine på Solheimshagen for litt skravling og kinamat. *nam,nam* Vi ser hverandre for sjeldent! Så det var veldig koselig.

Etter maten fortet jeg meg bort på Jysk fordi jeg skulle kjøpe "nervøs fløyel" til navnefesten. Noe som er kjempe kjekt å bruke som duk. Jeg gjettet at butikken skulle være oppe til åtte. Når jeg kom frem så stod en ansatt og støvsugde matta rett innenfor inngangen. Klokka på mobilen min viste 18:57(og jeg vet at den går riktig). I det jeg skal gå inn i butikken sier dama som sperrer inngangen med støvsugingen sin surt "Vi stenger klokka sju vi!"

Greit nok at jeg kom tre min før stengetid, men jeg visste jo hva jeg skulle ha og hvor jeg skulle finne det. Så jeg hadde nok klart å kommet meg ut igjen på de tre minuttene. Men jeg fikk faktisk ikke slippe inn. *ARG*

Så da mistet Jysk en kunde idag!


Fikk også somlet meg til å hente puta fra Stine Sofie Stiftelsen sin facebook-auksjon. Så nå begynner rommet til Mia å bli veldig fint! Lurer bare på om jeg må ommøblere litt der snart. For vi har fått hentelapp på en av navnefest gavene som vi har gledet oss til å få. (Mia skjønner ikke så mye så mamma gleder seg på vegne av begge to.hihi)

Kan jo vise frem den fine soveplassen hennes så lenge:

GOD NATT!

Én kommentar

Kine Emelie

16.mar.2011 kl.23:10

ah, enig i at det er veldig deilig når snøen først smelter :D

Skriv en ny kommentar

hits