Kolleger eller venner fra jobben?

I går skulle mamma lufte seg litt, jeg var invitert i bursdagsfest til Regina på jobben. Det er så koselig, spesielt for meg som går hjemme. Prøver å være innom jobben innimellom for å ikke bli "glemt". Men setter stor pris på å bli tatt med på morsomme ting!

Det var når jeg snakket med Raymond i telefonen på vei til Rælingen at jeg begynte å tenke på en ting. For jeg sa "jeg skal i bursdag til ei venninne fra jobben" Jeg er så heldig som kan kalle kollegene mine for venner. Det gjør jo hverdagen på jobb mye lettere. Det gjør at man kan glede seg til å gå på jobb når man står opp om morran. Og jeg VET fra tidligere jobber at det å komme seg på jobb kan være et aldri så lite mareritt!

Vi hadde en koselig kveld med taco, vin(ikke jeg da) og masse skravling. Så takk til dere jenter, for at dere ikke bare er kolleger men at dere er mine venninner fra jobben.

Gårsdagen startet 06:15 med strålende sol ute og ei solstråle inne. Det er så herlig å se hvor blid og fornøyd Mia er. Hun styrer med armer og bein og skravler og ler hele tiden. Mamma og Mia opp og bakte cupcakes på morrakvisten. Silje, Elvira og Magne skulle komme på kaffe og da passet det jo godt med cupcakes. Jeg tror de ble godkjent for Elvira ble sinna når hun ikke fikk mer kake. Hihi.

Resten av kakene skal vi ha med oss til Tante Synnøve sitt bursdagsselskap idag. Jeg har også lagd en morsom ting til som jeg kan vise dere senere! Vi gleder oss til god mat, gode kaker og en koselig søndag med familien.

Mia er klar for "tantebursdag" og ønsker alle fin god søndag <3Én kommentar

Synnøve

13.mar.2011 kl.18:24

Du lagde en meeeget morsom ting som du må vise frem! Makan til fantasi...

Mia var som vanlig kjempe fin og sååå stilig i sin designer kjole ; )

Skriv en ny kommentar

hits