Shopping og litt skryt!

Jeg tror jeg må starte med å skryte litt. Mamma hadde sett reklame for Nille hvor de hadde rosa lys på tilbud, så da tok jeg turen i går for å sikre meg noen billige lys til navnefesten. Og jeg må virkelig si at Nille har blitt ein fin butikk. Jeg fant lys, servietter, bordkort-klyper, og blomsterdekorasjon til bordet. Det var kjempe fine ting, så nå gleder jeg meg til å pynte her! Så dagens skryt går til Nille for flott utvalg ;)

Når vi allikevel var på storsenteret og lillemor sov godt så tok vi turen innom noen flere butikker. En tur på barnas hus resulterte i speil til Mia. Jeg fikk ideen fra bloggen til en tidligere kollega av meg(takk Ida!) Man kan vel aldri blir forfengelig for tidlig? Bildet i det myke, rosa speilet var i alle fall veldig spennende!

Jeg måtte jo selvføglelig innom Bogerud for å kjøpe litt nytt garn. Tror jeg snart kan starte eget garnutsalg! Det ble baby bomull i lys lilla og jeg har allerede begynt på en genser til Mia. Det er mye mønster på den så vi får se om jeg blir ferdig noen gang.

Nå sover Mia en liten dupp på fanget mitt og jeg skal benytte sjansen til å se litt serier på opptaksboksen!

Én kommentar

ida

08.mar.2011 kl.11:40

hihi, bare hyggelig:)

Skriv en ny kommentar

hits