Jeg vinner nok ikke prisen "årets mamma"....

Men vi har sovet i natt...Det vil si, jeg har også sovet!

I går kveld satt jeg lenge for å klekke ut en lur ide ang Mia sin soving/smokk. Jeg syns det var så rart at hun sover i mange timer i vogna uten smokk men ikke ett sekund i senga uten. Etter ørti turer opp i løpet av kvelden for å putte i smokken så gikk det opp ett lys for meg!

Når hun sover i vogna så er det så tett med vogn, klær og tepper at hun ikke får hendene opp til munnen. Men når hun ligger i senga så kaver hun rundt med armer og hender hele tiden. Det resulterer ofte i at hun heker borti smokken og den "plopper" ut! Da våkner hun og hyyler. Men når hun sover i vogna så sovner hun godt, smokken detter ut og hun sover videre.

Hvordan skal vi få til dette inne var mitt neste store spørsmål? Vi kan jo ikke legge henne ut for natta ;) Hihi.

Det var da jeg kom på at jeg har denne posen fra IKEA:

Jeg puttet Mia oppi og dro igjen glidelåsen fra halsen og noen cm nedover(slik at hun fortsatt kunne røre på armene men ikke opptil ansiktet!) Så dyttet jeg inn smokken og ga henne kosekluten. Hun sov til kl 01, fikk mat, sovnet med en gang og sov til 6:30 med kun rop i søvne etter smokken TO ganger!(egentlig tre men den siste var når vi skulle opp allikevel)

Jeg er i himmelen idag!! Jeg har sovet i natt!! Halleluja!! ;)

stakkars liten i "tvangstrøye" men hun fikk jo en goood natt ut av det hun også <3Én kommentar

Bent Fagerli

04.mar.2011 kl.10:16

Glittrende ide Yvonne. Du er jo bare mega kreativ på det meste. Har nok arvet av din mor der.

(MISUNNELIG!!)

Bestefar.

Skriv en ny kommentar

hits