Mer cupcakes og koselig besøk


Dagens cupcakes! Så gøy å lage, så gode og sååå mange kalorier ;) Hihi

GOD KVELD!

Idag stod baking av cupcakes og fylte horn på timeplanen min. Vi skulle få tante-besøk i ettermiddag. Og Mia skjønte lunta og sov like så godt 4,5 time i vogna si ute så mamma fikk både bakt, rydda og vaska opp etter seg. Når hun våknet var hun blid som ei sol og jeg var klar til å få besøk. Vi har blitt ett team vi to ;)

Det vi derimot ikke har klart å bli ett team på er natta! Gudhjelpe meg så trøtt jeg er! Hun kan sove fire timer i vogna uten smokk men ikke ett sekund om natta *sukk* Så jeg sover ikke om nettene, jeg bare slumrer mellom smokke innputtinga mens jeg drømmer om en natt på hotell ;) hihi.

Men når jeg våkner i seks-syv tiden av en SOL i senga så spiller det ingenrolle om jeg er døden nær av søvnmangel! Hun havner ALLTID inne hos meg og har ligget i min seng i tre måneder nå. Og HVER kveld så sier jeg til meg selv at i natt skal ikke despersjonen etter hvile få overtaket, men det gjør den!

På ettermiddagen fikk vi fullt hus, kjempe koselig :) To av tantene mine skulle komme på litt sent barselbesøk til Mia! De har jo møtt henne før, men ikke hjemme hos oss. Mia var våken og i godt humør. Vi spiste fylte horn, grønnsaker med dip og rosa cupcakes.

De hadde med koselig blomst og kjempe fine klær. Det er så koselig med gaver! Vi er så heldige som har så mange som bryr seg om oss og er glad i oss!

Imorgen er det helg igjen og jeg fatter ikke hvor ukene blir av....


Mia som trener og trener.... ;)

3 kommentarer

frkreyes

03.mar.2011 kl.22:06

Åh, kan du ikke please lage et innlegg om hvordan man lager dine cupcakes`ene er du snill.. Babyen var bare nydelig..

Synne

03.mar.2011 kl.22:10

Det såg godt ut.

Kunne du ha lagt ut oppskrift. har kjempe lyst på :)

03.mar.2011 kl.22:37

Oppskriften ligger i ett tidligere innlegg på siden min. Fra sistgang jeg lagde cupcakes.

De er kjempe gode, lykke til!! :)

Skriv en ny kommentar

hits