Mia blir sååå stor!

I går var det barseltreff på helsestasjonen og jeg benyttet sjansen til å få veid og målt Mia. Vi skal jo på tre mnd kontroll neste uke, så det var mest fordi jeg var nysgjerrig!

Nå veide hun 5440 gram og er 58 cm lang, ikke rart at jeg så smått har begynt å pakke bort 56-klær :( Jeg syns hun vokser så fort! Tror vi kan gi litt av skylden til malten som vi må ha en god "dæsj" av i hver flaske. Men hun er sunn og frisk så da får vi heller bare tåle at hun blir litt "rund"!

På helsestasjonen var temaet søvn, noe jeg føler at går fint hos oss. Vi bader Mia kl 19, mater 19:30 og legger kl 20. Så er det flaske kl 24 og morgen igjen kl 06-07 en gang. Helt greit for meg! Men.... Det er et stort MEN her...

Hun maser om smokken i søvne og jeg blir SMÅRAR av å våkne med jevne mellomrom hele natten for å dytte inn smokken. Noen råd? Det ender med at jeg tar henne med inn og legger henne i senga vår bare for å få mer søvn. Heldigvis så bryr ikke hun seg noe om hvor hun sover!

På kvelden i går var mor ute å lufta seg! Jeg solgte den ubrukte Leandervugga vår via finn.no og var ute på jentemiddag på Chi. Maten der er så nydelig og jeg drømmer om den sprøstekte anda i flere dager før jeg skal dit. Det er så koselig at vi har fått til en samling ca en gang i måneden. Det er venninner som jeg fikk via Kanari-Fansen for mange år siden(hjeeelp) Da var det stort sett fest og moro, nå spiser vi god mat og snakker om jobb, barn og bryllup ;)

Nå skal jeg og Mia ta med oss tante Caroline på Sverigetur :)

HVA KJØPER DU PÅ HARRYTUR?

3 kommentarer

Bent Fagerli

02.mar.2011 kl.09:59

Dere får ha en god tur jentene mine.

Kjør pent.

Dyrebar last.

Bestefar

Barnetoppen

02.mar.2011 kl.10:34

Tiden flyr altfor fort med småbarn!
Kjenner igjen det med smokken ja. Hehe..Klarer hun å ta smokken i munn selv nå? Har ei veninne som legger barnet sitt med flere smokker hver kveld. En smokk i munn, en i hver hånd og en på hver side av hodet!

mammaogmia

02.mar.2011 kl.21:15

Barnetoppen: Nei, desverre og ifølge boka så gjør dem ikke det før 6-7 mnd. *sukk* Så hun bare ligger og gaper og hyler til jeg kommer og putter inn smokken. Gjeeeeesp!

Skriv en ny kommentar

hits