Godt man har netthandel når babyen sover på fanget!

Jeg lurer på hvor mange ganger i løpet av en uke jeg sier "hvor er nøklene mine nå da?"

De ligger over alt! I trappa, under trappa, i vogna, i stellebagen, i en eller annen jakkelomme, i skoene osv.

Siden vi flyttet inn for snart to år siden har jeg vært på jakt etter nøkkeloppbevaring til å ha på veggen i gangen. Men ville ikke ha skap, for vi har ikke så mange nøkler.

Og så dukket denne opp og da MÅTTE jeg bare bestille den:

Fin plass til nøkler, trykkedingsen til garasjen og 20 kroningen til VG-gutten på søndager ;)

fra www.lunehjem.no

Med en sovende baby på fanget så blir det fort litt netthandel, og det ble det idag.

Jeg skulle prøve å motivere min gode venninne Ingunn til å gå ned litt i vekt.(selvfølgelig fordi hun ønsker det selv) Så jeg lokket med at jeg skulle kjøpe en gave til henne som hun skulle få hvis hun kommer seg under en bestemt vekt i løpet av en mnd.

Nå er gaven bestilt og betalt og jeg sier deg Ingunn: KLAR MÅLET DITT <3 Hvis ikke så kommer du til å angre.(så ikke noe bolla med kremen til søndag) Og klarer du det ikke så beholder jeg det selvfølgelig selv :p

Idag er det to uker siden jeg slo opp med sjokoladen og jeg har ikke ofret den en tanke en gang *deilig* Så nå har jeg tatt neste steg: Ikke poteter, ris, pasta og brød i den vanlige hverdagen. Ikke noe nazi-opplegg med andre ord, bare litt mindre stivelse i hverdagen.

Til søndag er det fastelaven og bolla med kremen skal feires. Jeg skal lete frem min fantastiske bolleoppskrift og dele med dere senere. Den MÅ prøves! Veldig fin når man baker med barn også, for den blir ikke sånn typsik klissete :)

bilde fra google 

4 kommentarer

Ingunn

28.feb.2011 kl.20:41

Superfin nøkkelhenger! Nå må du huske å henge nøklene der da :)

Vi har en helmaks plass til nøklene våre. Jeg kjøpte en nøkkelhenger for en stund siden, og der den henger gjør at nøklene alltid blir hengt på plass i det man går inn døra. Alt blir jo egentlig en vane.

Jeg er veeeldig spent på hva du har kjøpt assa, og jeg er veeldig nervøs siden vekta står stille. Det har vel noe med at jeg ikke har vært på elipsemaskinen siden du tvang meg opp. Kanskje jeg skal tvinge meg opp på den etterpå?

Er du flink eller?

Fru Stine

28.feb.2011 kl.20:53

fint nøkkelskap. Jeg fikk utrolig lyst på bolle nå da. Takk for den:-D hehe. Og lykke til, til Ingunn. Heldig som har en så snill vennine som deg altså

ida

28.feb.2011 kl.21:16

ÅÅÅH, takk for at du viste meg denne!

Har leita LENGE etter en fin nøkkelhenger som passet huset vårt, og denne var PERFEKT!

ka-ching!!;)

Therese

01.mar.2011 kl.00:26

Det var et fint nøkkelskap :) Fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

hits