Kreativ søndag...

Store deler av dagen min har jeg brukt på "rommet mitt". Jeg har et rom som så fint kalles hobbyrom, Atle kaller det "kontoret ditt" mens jeg selv bare kaller det "rote rommet". Jeg må ærlig innrømme at på det rommet så flyyyter det med ting. Bøker, garn, bokser, esker, ark, stempler, blomster osv. Dere ser det sikkert for dere?

Null orden og struktur ~ overflod av kreativitet

Jeg har endelig fått laget ferdig invitasjonene til Mia sin navnefest. *klipp og lim*

Det ferdige resultatet skal jeg vise dere når de som skal få de har mottat de i posten.
Når de har blitt sendt ut så skal jeg lage ferdig Mette sine invitasjoner til 50-årslaget hennes. Morsomt med litt kreative oppdrag. Godt å gjøre noe annet innimellom enn å synge "bæ bæ lille lam", leke med babygym og heie på Mia når hun ruller seg.

Jeg har også fått fylt ut en god del i "den beste boken om meg" og kan anbefale den på det varmeste. En morsom bok å fylle ut. Masse farger og fine sider.Man kan også være kreativ med en sovende baby på armen, strikking går kjempe fint. I tillegg så bysser den strikkende armen babyen. ;) Vinn-vinn!

Noen som lurer på hva jeg strikker? Ser dere at det er noe gult og svart? Seriestart er nær vet dere!

Kan jo vise dere hva jeg strikket til Leonel til seriestart i fjor:

Noen andre som har vært kreative idag?

9 kommentarer

Unni

20.feb.2011 kl.21:57

Her har kreativiteten gått på å finne muligheter til å bli bedre av forkjølelsen vår.

annaelisabetflaaum

20.feb.2011 kl.22:26

et roterom er flott å ha :-)jeg har tre stuer og den ene er fylt med hobbysaker og treningsutstyr...kjempefin drakt (men jeg heier på rosenborg hehe). Har vært på kontoret i dag å tegnet på noen barnefigurer som skal brukes i mitt prosjekt :-))

Bent Fagerli

21.feb.2011 kl.09:09

Ja dere er heldige som har roterom. Min bedre halvdel, Mette, er en slik dame som har det strøkent til enhver tid. Okei da. Rundt PC`n min flyter det. Problemet blir om jeg rydder det vekk, så er det borte for allltid. Kreativiteten igår var å sitte i hagestolen ute. Tykke puter, varmedress, Tyrolerkrem i ansiktet, kaffe, kryssord og ikke minst steikende sol. Selvsagt kastet mye snø foran meg slik at det blir en ekstra stråleeffekt fra solen.

mammaogmia

21.feb.2011 kl.18:38

Unni: God bedring til dere!

mammaogmia

21.feb.2011 kl.18:38

annaelisabetflaaum: Nå ble jeg nysgjerrig på hva prosjektet ditt er ;)

mammaogmia

21.feb.2011 kl.18:39

Bent Fagerli: Hørtes flott ut det, hadde det bare vært 30 grader varmere ;)

Synne Bakker

24.feb.2011 kl.07:48

Yvonne! Så kjempefin blogg du har! :) Du skriver så fint! :) Også misunner jeg de kreative evnene dine med strikking og kortlaging og det hele! Jeg styrer med bryllupsinvitasjoner nå, og det tar hundre år!!! Hehe.. Også må jeg bare si at Mia er såååå nydelig!!! :) Klem fra Synne!

mammaogmia

24.feb.2011 kl.15:39

Synne Bakker: Takk, så koselig sagt! Må fylle dagene med litt "voksenting" mens Mia sover, så ikke hjernecellene dør ;) Lager du bryllupsinvitasjonene selv? Klem

Bryllupspiken

24.feb.2011 kl.20:26

Ja, det skjønner jeg !:) det er godt å ha noe eget midt oppi all babyaktiviteten!

Jeg lager dem selv, ja! Ikke noe komplisert, men litt treg med å sette i gang. Printer ut på litt tykt ark, bruker embossing i sølv, og bånd med sølvspenne utenpå. Blir nok bra når jeg først får satt i gang ordentlig :) Tiden flyr fra meg!! :)

Skriv en ny kommentar

hits