Er det mulig å skaffe seg en treningsmotivator uten at det koster noe?

Nå er Mia ti uker gammel, det vil si at jeg har lurt meg unna trening i fire uker!

Kroppen min er død! Helt sant! De eneste musklene jeg har er de som holder meg oppe når jeg sitter og går... Det er helt utrolig hvor slapp en kropp kan bli av å være "sofaliggende" i ni måneder(ja, jeg VAR faktisk dårlig) Så det er ikke bare det at jeg må komme i gang med trening igjen, jeg må faktisk bygge meg opp helt fra bunnen av. Jeg trenger trening-for-nybegynnere. Og tips og råd mottas med STOR takk :)

Noen ganger så kjenner jeg faktisk at jeg puster bittelitt tungt av å gå fra 1.etg til 2.etg her hjemme, skjønner dere hvordan stå'a er inni kroppen min da eller? Skjønner dere statusen "null kondisjon og døde musker"?

Jeg har medlemskap på Elexia, fint ikke sant? Når noen spør meg "trener du?" og jeg svarer "jeg er medlem på elexia!" så er det ingen som følger opp med spørsmålet "trener du der da? eller er du bare medlem?"Min første unnskyldning etter fødselen var at jeg måtte vente til det hadde gått seks uker, man må jo følge anbefalninger. Ikke sant?

Min andre unnskyldning var at jeg måtte vente til jeg hadde vært på kontroll av meg selv ette fødselen. Det var etter syv uker.

Da det var over kom min tredje unnskyldning: jeg måtte vente til Mia sov bedre om natta. Og nå sover hun fra 23-06, hva skal min fjerde unnskyldning bli da?

Den kom jeg på akkurat nå. Det er lørdag idag, så min fjerde unnskyldning er at det er teit å begynne på en søndag. Det får vente til mandag!

Oppe på loftstua har jeg disse tre stående:

  


De blir ikke brukt som klesstativ. De støver ikke ned for vi faktisk betaler vaskedama hver uke for å trøke over dem også(jeg skjemmes!) Så som dere sikkert skjønner, kuldegrader er ingen unnskyldning. At Mia sover er i alle fall INGEN unnskyldning.

Jeg trenger en motivator eller en jeg kan gjøre en avtale med for å komme meg opp og igang! Kan noen ta på seg kick-ass-oppgaven?

Og hvor begynner man uten kondis og uten muskler? Bortsett fra i sitte i sofaen i steden for å ligge ;)

7 kommentarer

Pimpan Bunom ©

19.feb.2011 kl.23:06

Har du prøvd ut sumba? :-D super artig!

Iria

19.feb.2011 kl.23:27

det er faktisk overraskende motiverende å legge ut alt som har med trening og form å gjøre her, da har man noen som følger med, og det gir et lite push. Ellers er pulsklokke den beste investeringen jeg har gjort! Det er dog ikke gratis. Men da trener man jo etter evne! Er man i dårlig form skal det mindre til for å nå gunstige puls-soner.

hjelpmegselv

20.feb.2011 kl.08:32

Hva med en treningsvenn?

Elixia har jo kickass instruktører. Jeg elsker elixia og har som deg også barn.

Sånn starta jeg: Jeg begynte på pilates hver søndag 5 uker etter ks. Finfin treningsform. Jeg la ikke noe press på meg selv om at jeg skulle dit hver søndag, men etter noen uker ble det en fast greie. Når pilates på søndager hadde blitt en fast rutine, starta jeg med andre dager. Feks hver onsdag på sykling. Jeg er heldig som har vanvittig fine instruktører som jeg etterhvert har blitt kjent med og de inspirerer meg mye hver gang jeg er der å trener.

Elixia har jo også den fit på 6 uker, om du har råd til deg :)

Nå skal jeg slutte å reklamere for elixia, men jeg digger det stedet..

Ellers, man kommer seg ikke i gang om man ikke er ordentlig motivert. Så om du ikke har motivasjonen, så se om du ikke kan finne den et sted.

Kanskje du kan begynne å tenke på bikinisesongen, eller sette deg noen små mål om å greie så og så mange situps eller armhevinger om 10 uker eller noe?

Lykke til frøkenstrøken!

mammaogmia

20.feb.2011 kl.15:06

Pimpan Bunom ©: Takk fro tipset, jeg har prøvd det men desverre så har jeg armer og bein som ikke er så flinke til å samarbeide ;)

mammaogmia

20.feb.2011 kl.15:07

Iria: Takk for tilbakemelding. Kanskje jeg bør starte med å rapportere om trim her da. Det kan jo være litt motiverende å måtte fortelle det til noen.

mammaogmia

20.feb.2011 kl.15:09

hjelpmegselv: Høres ut som jeg må prøve å bruke medlemskapet mitt ;)

"fit på 6 uker" er nok litt over hva min månedslønn holder til! hihi.

Skriv en ny kommentar

hits