Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven?

Sist gang det var VM på ski i Oslo var da Oddvar Brå brakk staven og det er vel det eneste jeg vet om det VM'et. Jeg vet i alle fall hvor jeg var da den berømte staven brakk - jeg var i magen til mamma! Men hvor magen var, det vet jeg ikke ;)

Men jeg vet i alle fall hvor jeg er hvis en stav brekker denne gangen, da er jeg klistret til TV-skjermen! Håper på mange kuldegrader de neste ukene så jeg har en unnskyldning for å holde oss inne i sofaen med pledd og solbærtoddy ;) Kanskje vi setter et norsk flagg på bordet til og med!

Jeg blir så patriotisk når Norge arrangere idrettsarrangement! Jeg vil male meg i ansiktet med rødt, hvitt og blått, jeg vil høre "ol-floka" på radio'n, jeg vil ta på meg lusekofte og selbuvotter, jeg vil drikke buljong og spise kollenpølse med brøl. HEIA FEDRELANDET!

Jeg får tårer i øynene av "Ja, vi elsker"! Hver gang, uansett! Om det er 17.mai, før en landskamp, på en premieutdelinger eller når Sinsen janitsjar spiller. Så jeg håper på mange tårer og gullmedaljer til Norge. Jeg gleder meg vilt!

Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven? Og hvor er du når VM på ski starter til uka?7 kommentarer

annettesfoto

17.feb.2011 kl.23:35

Jeg var ikke så stor, men husker jeg satt og så på sammen med familien :-)

Da er jeg nok hjemme tenker jeg!

Frozen Moments

18.feb.2011 kl.00:13

Da er jeg i byen.. bor midt i begivenhetenes sentrum!

Silje

18.feb.2011 kl.00:24

Tror ikke jeg var påtenkt engang..

Antra

18.feb.2011 kl.01:08

Du skriver så bra, bli skribent a... Satt vel ved tv ruta, skal nok gjøre det litt nå også,men må jo jobbe litt for føa ......

Bent Fagerli

18.feb.2011 kl.10:58

Aller først Yvonne. Grattis med flott blogg. Har sagt det tidligere. Du bør blir en skrivedame.

Da staven brakk satt jeg klistra. Enten hjemme eller på jobb. Kunne se sport i arbeidstia den gangen. Klistra til TV`n blir det nå også. Sett på kaffen a. HEIA NORGE.

Unni

18.feb.2011 kl.12:34

Husker kjempegodt stavbrekket. Jeg hadde fått struma og måtte til legen akkurat da stafetten skulle gå. Legen og jeg satt sammen og hørte på radioen inne på hans kontor. Han fikk tid til å ordne med operasjon for meg også ......

mammaogmia

18.feb.2011 kl.16:22

Unni:Hehe, morsomt! Da kommer du nok aldri til å glemme det.

Skriv en ny kommentar

hits