Syng, syng,syng og vær glad...

Idag har vi vært på koselig babysang igjen. Mia var våken hele tiden men sovnet da vi voksne skulle kose oss med kaffe/te og vafler. Vi fikk også besøk av kusina mi Merete og hennes datter Mina. Mina er 5 uker eldre enn Mia. Det var også en liten gutt fra barselgruppa vår der, gøy at vi får blitt kjent med noen her hvor vi bor!

Alle de små ligger på ett teppe på gulvet og så sitter vi rundt og synger og koser med dem. Det er så koselig og jeg er glad for at vi har det tilbudet her. Det er jammen ikke mange andre tilbud dessverre! :( Det jeg savner mest med å bo her er å gå på cafe! Jeg skulle ønske at jeg kunne trille på cafe... Vi har en liten butikk med interiør ting, klær, sko og kaffe og vaffel da... hehe. Er vafler et bygde-fenomen? ;)

Etter babysangen kom vi, som alltid på onsdager, hjem til skinnende rent hus. Det er så deilig og virkelig en god invistering i parforholdet. Ikke rart vi har det så idyllisk når vi aldri kranger om de to store krangel-momentene; økonomi og husarbeid! Hva skal vi da krangle om, liksom? ;)

Liten jente som sovnet i alt skrålet ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits