Min første morsdag....

GRATULERER MED MORSDAGEN ALLE FLOTTE MAMMAER SOM JEG KJENNER <3 <3 <3

Jeg og Mia startet dagen kl åtte, da var lillemor sulten og jeg var uthvilt! Vi kosa oss i sofaen med sang og strikking(soving på fanget.hihi) Så bakte jeg morsdagskake til meg selv og mammaen min. Kl tolv kom Atle tuslende ned og jeg var veldig spent på overraskelsen til min første morsdag......

Så kom jeg på hvem jeg er gift med.... Og etter to timer så sa jeg bare "du kunne jo ha sagt gratulerer med morsdagen da!" Hehe.

Det hadde vært veldig koselig om han hadde funnet på en liten overraskelse fra Mia, men det gjør ikke så mye. Jeg har en nydelig datter og en mann som viser og sier at han elsker meg hver eneste dag. Det holder for meg!

Men er det ikke rart? Er det litt jentete å håpe på en liten oppmerksomhet selv om man egentlig vet at den ikke kommer? Litt rar er det vel lov å være? :p3 kommentarer

lisjehjertet

13.feb.2011 kl.23:02

Gratulerer med din første morsdag!!;)

Det er lov å håpe så lenge man lever, men disse mannfolka må nok læres opp!;)

Her i huset har papsen fått erfare at å IKKE gi kort og blomster på slike dager er GANSKE DUMT! :)

Tipper nydelige Mia har skjemt deg litt bort med gode koser i dag;)

VAKKER JENTE!;)

klem til dere!

mammaogmia

14.feb.2011 kl.14:27

lisjehjertet: Takk kjære Ida :) Litt forsinket gratulerer med din første morsdag også! Så ut på bloggen din som du kosa deg! Og så fine blomster og gaver da. Hihi. Noen har noe å lære av andre. ;) Stooor klem til dere.

Synnøve

15.feb.2011 kl.21:37

He he, tenker tilbake et år når jeg leser dette. Raymond jobbet hos dere mener jeg, og det var ikke mye til gratulasjon å spore der heller... Litt sårt var det jo med tanke på min aller første morsdag, men var jo tross alt veeeldig nybakt mor med veeldig mye følelser he he. De glemmer jo ikke med vilje, men velger å tro at det blir bedre neste år. Det stemte iallefall her. Han lagde nydelig frokost med stor flid og herlig kaffe til meg. Det satte jeg veldig pris på : )))

Skriv en ny kommentar

hits