Tanker fra hjertet...

Kan man egentlig tenke med hjertet? Det føles sånn ut noen ganger!

Idag tenker hjertet mitt på Stig, en livsnyter som fikk et alt for kort liv, han ble kun 28 år gammel! Den stygge kreften tok han. Det er noe i det dem sier, "de beste går først" Idag ville han ha blitt 30 år.

Det får meg til å tenke, tenke på at vi ikke vet når tida vår er ute. Vi vet ikke hvor lenge vi har våre nære og kjære. En dag er vi borte alle sammen, tenk på det? Hva vil bli husket av oss? Hvem snakker om oss om hundre år? Hva kan jeg gjøre for at noen kommer til å snakke om meg når jeg er borte? Hva kan jeg gjøre for å få det beste ut av tiden med mine?

Jeg kan ikke lenger starte en fjåse-melding og skrive "Stiiigus...." For selv om nummeret fortsatt er lagret på min mobil så er det ikke lenger noen mottaker. Kunne de ikke hatt mobiltelefoner der ute i evigheten? *haaaallooo, gi et lite pip.... bare en liten sms...ett smilefjes kanskje*

Jeg tror ikke på liv etter døden. Jeg tror på sjelen, jeg tror på at det gode mennesker var og gjorde lever videre i oss som fortsatt ikke har brukt opp kvota vår. Så idag tror på at det Stig var og det han gjorde levere videre i hans familie og venner.

GRATULERER MED DAGEN, STIGUS!!

*La smilet leve, keep smiling!
Om du har motgang, keep smiling*4 kommentarer

Ingunn

12.feb.2011 kl.23:25

Å, nå begynte jeg å gråte. Det var veldig fine ord til ettertanke, Yvonne. Noen ganger må man stoppe opp og tenke litt. Vi henger oss opp i detaljer og overfladiske ting, men i det store og det hele er det tiden med våre nærmeste som teller, det er den tiden vi skal omfavne og nyte hvert sekund av - man vet aldri når det er forbi. Gratulerer med dagen, Stig. Selvom jeg aldri kjente deg!

ChriZza

12.feb.2011 kl.23:56

Vakkert skrevet. Og så sant så sant!

Hvil i fred fantastiske Stiiig!

*snufs*

Kathrine

13.feb.2011 kl.00:39

Fine ord du skriver Yvonne! Stig var en herlig person som satte sine spor blandt de han kjente!

Keep smiling ;)

Sissel Mona Spantell

13.feb.2011 kl.09:34

Tusen takk for gode ord. Det er så godt for oss foreldre, å vite at vår sønn blir husket for noe godt. Vi hadde feiring her i går 19 gode venner, en baby som ble unnfanget den dagen Stig døde. og 6 fra familien. Vi møttes ved graven kl. 18, og så bar det hjem i Nordbyveien. Vi serverte Pizza og øl. Senere ble det bløtkake og kaffe. Det ble en flott kveld. Og så slapp vi å sitte alene med sorgen. Ønsker deg alt godt. Klem Sissel og Ulf

Skriv en ny kommentar

hits