En herlig helg!

På fredag fikk vi lunsj-besøk av mamma, Raymond og Leonel. Raymond kastet seg over snøskuffa og måkte både gårdsplassen og terrassen vår. Mens vi andre kosa oss inne med mat og skravling! Mamma hadde med kjempe fint strikkatøy til Mia, skal vise dere når hun bruker det. Det er såååå deilig å få strikkatøy! Vi måtte teste Leonel sitt akebrett og lillegutten syns det er så morsomt.

På lørdag var Mia og Atle hjemme og slappet av mens jeg dro til Ina på lunsj. Veldig koselig, lenge siden vi hadde sett hverandre nå! Det er ikke så veldig slitsomt å være alene hjemme med Mia:

Idag stod vi opp til strålende vær, men innen vi kom oss ut så var det blitt grått og surt. Fikk oss uansett en dose frisk luft, rørt litt på kroppen, skravlet og grillet pølser.

Pappa, Atle og Raymond griller pølser på bålet.

Nå skal vi se fotballkamp og sløve resten av kvelden.

Håper dere har hatt en fin helg <3


Én kommentar

Antra

07.feb.2011 kl.12:08

Ja det var veldig koselig, og så fint at Raymond og Leonel tok en tur også, så fikk jeg vært litt sammen med de også.Koser meg med dere alle....Fin blogg også. Herregud blir mye og følge med på, blogger, fb, mail, sms og telefon......Går snart rundt for en stakkar. ha ha, henger med enda.

Skriv en ny kommentar

hits