En onsdag full av moro!

Idag møtte vi Silje, Elvira, Linn, Karianne og Mathea til lunsj og babykino. Karianne og Mathea er venninner av Silje og Elvira. Lunsjen spiste vi på Egon, hadde noen gratis lunsj kuponger som måtte brukes opp. Og når man har permisjon så er det 80% lønn og 100% fristelser, så da må man ta med seg det som er gratis. Hehe.

På babykinoen var det mange mammaer, babyer og vogner! Vi så filmen "brulesque" og anbefales hvis du har tenkt deg på kino. Mia sov seg igjennom hele filmen mens mamma kosa seg med glad-film og popcorn <3

Etter kinoen trillet vi i det fine været til Strømmen storsenter for litt shopping. Det ble litt klær til meg og masse klær til Mia. Det er så masse fint og disse små plaggene koster jo så lite. (selv om hundrelappene flyr allikevel. hehe) Lurer litt på hvor lenge hun kommer til å bruke størrelse 56! Håper det er lenge, for hun har så masse fine klær i den størrelsen. Men på den andre siden så har vi jo masse klær i 62 som venter på oss også. Målet er i alle fall å ikke pakke vekk noe med prislappen hengende på. Heldigvis så skal Mia få en kusine i mai, så da får vi sett igjen de fine klærne på henne. Hihi.

Da vi skulle trille tilbake til Lillestrøm og bilen vår hadde det begynt å snø, så da fikk vi testet ut regntrekket til vogna. Se så søt lille jenta mi er der hu ligger tørr og god inni vogna <3


Og som alltid på onsdager var det nydelig å komme hjem til nyvasket hus! Vaskedame er virkelig verdt pengene. Godt for meg og godt for ekteskapet. Hehe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits