Mandag!

Mandag igjen, men det spiller jo ingen rolle for oss som har fri!

Idag har Atle hatt sin siste arbeidsdag i Gsport! Han syns det var litt trist etter så mange år, men tror han syns det er mest deilig! Nå kommer vi til å irritere vettet av hverandre med all fritiden vi får sammen. Hihi. Jeg er jo vant til at Atle jobber 2-3 kvelder i uka, annenhver lørdag, søndager på Åråsen hele fotballsesongen og litt ekstra i tillegg til det. Så nå gleder jeg meg veldig mye til å ha han hjemme på kveldene og HVER helg <3 Men jeg er mest glad for Mia sin del som får masse tid sammen med pappaen sin! Så imorgen starter ett nytt kapittel i livet vårt med pappa på en typisk åtte-til-fire-jobb. Mamma og Mia ønsker lykke lykke til imorgen.

Mia er VELDIG fornøyd med tummy tub'en sin og storkoser seg!! Se lille, store, flinke jenta vår :-)Ellers idag trilla vi tur i mildværet sammen med onkel Raymond, Leonel og bestefar. Det er så fint at vi har dem her i nabolaget som vi kan kose oss sammen med.

På ettermiddagen fikk Mia besøk av farmor og farfar, de skal reise til Thailand på onsdag. Så da måtte de jo komme og besøke oss før de skulle reise!

Her hjelper Mia til med vaffelsteking til besøket. Vi er veldig fornøyd med newborn Tripp Trapp stolen vår!!

Én kommentar

Silje

01.feb.2011 kl.08:07

Så fine bilder av Mia. Elvira gleder seg til overnattingsfest på lørdag. Hun håper Mia gleder seg også. Klem

Skriv en ny kommentar

hits