Kosehelg...

I går fikk Mia lov å være hos tante, onkel og Leonel mens mamma og pappa tok seg en harrytur til Sverige! Vi fikk handlet kjøtt og snus og Mia fikk masse kos, trilletur og frisk luft. Mia takker for seg og ønsker fetter Leonel god bedring <3



På kvelden fikk Mia sitt første bad i "tummy tub'en" Jeg syns det ser litt skummelt ut så jeg har ikke turt å prøve før nå! Men hu ble veldig rolig av det og slappet skikkelig av oppi bøtta. Hihi. Det skal visst hjelpe mot luftplager og gi bedre søvn. Vet ikke om det har noe med badingen å gjøre men Mia sov i alle fall fra 00:30 til 10:00 bare avbrutt av ett måltid, jeg var i himmelen når jeg våknet i dag, ETT måltid - ikke tre!!!!!!! *lykke for en trøtt mor* Jeg klarte ikke å ta bilde men legger ved noen illustrasjonsbilder til dere så dere kan se hva jeg snakker om.

 

Du kan lese mer om det her: http://www.tummytub.no/fagpersonell_uttaler-da-299.aspx

Idag var vi invitert til Ingunn på aking i Gjerdrum! Det ble ikke noe aking på oss, så vi tok oss bare en liten tur når de andre hadde gått inn. Der var det fullt hus og koselig stemning. Jeg fikk danse til "byggmester bob" sammen med Stine og kose litt med Elise, så da var jeg fornøyd! Stine er jo vant til å være en super storesøster for Elise, så hun ga litt storesøster-omsorg til Mia også:



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits