Helg igjen...

Nå er det helg igjen, men for meg og Mia så er det jo helg hele tiden uansett! Men det skal bli godt å ha noen å dele ansvaret litt mere med og kanskje mamma får sove noen timer ekstra i løpet av helgen også. Det begynner å gå seg til litt med søvnen men fortsatt så sover jeg bare ca 4-5 timer i døgnet. Mia sover ca halve natta i senga si på rommet sitt og den tiden jeg får sove alene da er veldig god. Bortsett fra de hundre gangene jeg må  opp og putte inn smokken. HAHA.

Idag var det tid hos naprapaten igjen for Mia, der fikk hun massert litt i et stivt bekken og en stiv nakke. Og jobbet litt med å snu seg og hvordan vi skal holde henne for å få slutt på "favoritt siden" å ligge på. Hun promper som en mann når vi er det, hihi, og gulpingen har blitt MYE bedre! Hun er også mye roligere i dagene etter at vi har vært der så det er ikke tvil om at det er hjelp i det.

Jeg anbefaler virkelig naprapat, han har hjulpet meg også med både nakke, skuldre og nå sist bekkenet! (takk til Ingunn som en gang i tiden tipset meg om å prøve det!)

Når jeg kom hjem idag så hadde vi fått en pakkelapp i posten, "cool twister" er i huset og jeg gleder meg til en enklere måte å tilbrede flaskemåltidene på!! *hurra* Har fått den anbefalt fra flere, så da burde det jo være noe man blir fornøyd med.

http://www.lilleprinsen.no/product/0/11592/465469/Cool_twister.html

Det er så mye morsomt inne på lilleprinsen.no, så jeg shoppet litt der i går også. Må jo henge meg på trenden og kjøpe "den beste boken om meg" Jeg er jo så glad i bøker man kan klippe, lime og skrive i!

http://www.lilleprinsen.no/product/574281/Den-beste-boken-om-meg-NYHET.html

Blir morsomt å se om den er like morsom å fylle ut som forventet :p

Miamor trener og trener om dagen og naprapaten bemerket at hun er veldig sterk, noe som varmer mammahjertet å høre. Hihi. Legger ved noen bilder fra dagens "treningsøkt"

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits