Blogging i natten...

Jeg har så lyst til å være en superblogger, men det er ikke så lett... I tillegg vil man være supermamma, superkone, supervenninne osv. Men plutselig så innser man at man er alt dette, men bare halvveis.

Nå skal jeg blogge litt i natten. Mia skal ha mat om ca en time, flaskene er kokt og oppvasken er unnagjort. Derfor er det bare å sitte her og vent på at lillemor skal rope på mat, jeg orker ikke sovne en time for å våkne av at hun hyler etter mat! For det er det hun gjør, hyler alt hun makter! Litt av en vekkerklokke, eller hva??

Etter at Mia kom har jeg gjort veldig lite av de kreative tingene jeg pleier å pusle med. Jeg har ikke lest, strikket, klippet eller limt noe som helst. I går kveld fant jeg frem strikkepinnene igjen og det var koselig. Har funnet ut at nøstebarn strikkeboka står på ønskelista mi! Kanskje jeg skal drømme om å bli en superstrikker også ;)

Man skal tidlig krøkes hvis man skal bli en superstrikker!

Imorgen blir det enten Elexia eller trilletur på oss, nå er det slutt på latmannslivet som graviditeten og fødselen førte med seg!! Mamma skal ned i vekt og Mia skal opp i vekt, kanskje målet mitt skal være å holde følge med henne. Hehe. At jeg går ned like mye som hun går opp!2 kommentarer

søt unge :D

Silje

24.jan.2011 kl.07:41

Hei! Så bra du er tilbake. Nå har jeg sjekket bloggen så mange ganger. Takk for hjelpen på lørdag, du ER en super venninne.

Klem

Skriv en ny kommentar

hits