Å jul med din glede.....eller....

Nå har det vært mye snakk om snø de siste dagene... og julemarsipanen og julepynten er på plass i butikkene, så når jeg satt ved frokostbordet i dag og så på gradestokken som viste -5 begynte jeg å tenke på hvor koselig det skal bli å pynte til advent neste helg. Jeg så for meg lys i alle vinduer, røde duker og peiskos.... Helt til jeg kom frem til at det er siste helgen i november 1.advent er, ikke siste helgen i oktober!!!! *sukk*

Idag har jeg vært på en liten koselig shoppingtur på lagersalg og lunsj med noen venninner. Veldig koselig å både shoppe til lillemor og skravle!! Det ble maaaange kjoler og Atle frykter at hun skal bli veldig jålete. hehehe.

Et lite utvalg av dagens fangst:Neste shoppingtur blir til Outleten på Vestby, der skal det shoppes julegaver før jeg blir for feit!! Noen som har vært der??

I går røyk vaskemaskinen vår *buuuhuuu* Jeg har vært max mekker og skrudd den fra hverandre og sjekket hver krik og krok uten å finne noe galt. Så imorgen bærer det ut for å kjøpe ny!! Kjipe penger, men blir jo ikke dumt med ny vaskemaskin da :-)

Hasta la vista!!

 

Én kommentar

kathrine

21.okt.2010 kl.20:41

heisann Yvonne=) så utrolig søte kjoler he he får lyst til å kjøpe kjoler jeg også;)

Skriv en ny kommentar

hits