Uke 30 og hekta på gulrøtter

Nå er vi i uke 30 og jeg begynner å se lyset i tunnellen. For min del har svangerskapet vært et langt mareritt og jeg GLEEEEEDER meg til hun kommer ut. I denne perioden er matlysten på bunnen og det blir fler og flere dager hvor vi dropper middagen osv. Jeg har ikke vært hekta på noe frem til nå, men nå har jeg lagt min elsk på gulrøtter, minigulrøtter. hehehe. Jeg knasker og står i og Atle sender meg oppgitte blikk!!


Det er mye jeg kan forstå ved graviditeten som man bare må igjennom, feks kvalmen...eller halsbrann førti ganger om dagen...eller et bekken som krangler og krangler. Men nå har det dukket opp noe helt meningsløst og unødvendig, og det er at tre av fingrene på høyre hånden har dovnet bort!! Og så fikk jeg beskjed om at de kom til  å være sånn til etter fødselen! Hallo, liksom? Hva er vitsen med tre fingre ute av drift i ti uker da??

Om dagen er det strikking på høyt nivå, jeg strikker noen bursdagsgaver, julegaver og babytøy. Det vil si, mange halvferdige prosjekter rundt om kring her i huset. hehehe. Jeg har heldigvis en følelse av at det er fler hobbyentusiaster enn meg som har det sånn, så det får være trøsten! Jeg kommer nok i mål med alt sammen en eller annen gang.

Hvilke hobbyprosjekter har dere liggende??? :) :)

Én kommentar

Caroline :3

20.okt.2010 kl.09:01

WIII! Jeg gleder meg til hun kommer :D Så koselig at du har laget en blogg. Da har jeg enda en blogg å følge!

Klem <3

Skriv en ny kommentar

hits